Welke snelheid voor mij?


En welke snelheid past dan bij jou?

3G Simkaart en 3G Internet gebruikers stellen zich terecht ook vragen betreffende de snelheid van hun 3G Internet. Vooral de vraag: Welke snelheid past het best bij mijn specifiek gedrag?” wordt vaak gesteld. Afhankelijk van uw 3G Internet gedrag kunt u uit verschillende 3G abonnementen of 3G Prepaid opties kiezen. Elk van deze opties zal mee de snelheid bepalen op uw Internet tablet of Internet ipad. Zo kunt u van een 3G Internet snelheid op maat genieten.

  • – Zit u als 3G Internet gebruiker zo goed als de ganse tijd op het Internet dan is het belangrijk dat u voor een optimale snelheid kiest en dat u gaat voor het Mobiel Internet Premium 3G abonnement. Surfen en het bekijken van bijvoorbeeld filmpjes zal hiermee een fluitje van een cent zijn.
  • – Zit u niet constant op het 3G Internet, maar bent u toch een frequente gebruiker die van tijd tot stond zijn online video of muziekfragment wilt downloaden dan zit u goed met het Mobiel Internet Extra abonnement.
  • – Surft u regelmatig op het Internet en checkt u op regelmatige basis ook graag uw mailbox dan kunnen we u zonder meer het Mobiel Internet Basis 3G abonnement aanraden. Een stevige basis voor een feilloze 3G Internet toegang.
  • – Voor mensen die over de complete vrijheid willen beschikken gaat er niets boven het prepaid mobiel internet. Een 3G Prepaid waarbij u tegen een meer dan degelijke snelheid over het 3G Internet surft en waarbij u zelf uw betalingen regelt. Ideaal voor mensen die graag volledige controle willen hebben en houden over hun 3G Internet gebruik.


Wat is de goedkoopste 3G Simkaart?