Wanneer heb ik webmail van KPN

mail

KPN is in Nederland de grootste telefoon- en internet provider. KPN is provider van internet en mobiele telefonie maar werkt samen met een aantal aanbieders van mobiele telefonie en internet.  U mag dan bijvoorbeeld denken aan Simyo, Telfort en Hi. Wanneer u  klant bent van één van deze providers maakt u dus gebruik van de diensten van Simyo, Telfort of Hi, maar daarnaast maakt u  gebruik van het netwerk van KPN, net als al die vele KPN klanten in Nederland. Een uitstekende keuze, want KPN heeft het netwerk met het grootste bereik in Nederland.

Waar kan ik mijn webmail van KPN bekijken


De tijd dat u alleen van achter je computer je mail bekeek is allang voorbij. Tegenwoordig zijn er allerlei mobiele devices waarmee u uw mail de hele dag door kan lezen. Dat is maar goed ook, want in dit digitale tijdperk worden de meeste berichten niet meer naar u toe gestuurd per post, maar via de digitale snelweg. Daarom heeft KPN de webmail optie. Op die manier kunt u uw mail lezen vanaf uw mobiele telefoon of tablet, of vanaf een heel andere computer, bijvoorbeeld in het buitenland.

Welke mailadressen kan ik koppelen aan mijn webmail account

In de afgelopen jaren is er een grote overname golf geweest op de internet- en mobiele telefonie markt. Bij die overname golf is er een aantal mailproviders overgenomen door KPN. Uiteraard is deze mail te lezen via KPN webmail. Deze adressen worden in dat geval als ‘alias’- adressen toegevoegd wanneer u uw instellingen voor webmail lezen instelt. U kunt de volgende adressen als ‘alias’ adressen instellen; hetnet.nl, freeler.nl, netmail.nl, wxs.nl, planet.nl en kpnplanet.nl.