Waarvoor gebruik ik een 3G Simkaart


Waarvoor gebruik ik een 3G Simkaart?

Een 3G simkaart of de derde generatie mobiele telefoontechnologie is een upgrade van het oude 2G systeem. Via 3G prepaid of een 3G abonnement geniet u als gebruiker van een hogere datasnelheidoverdracht en van een grotere capaciteit. Of u nu een Internet ipad of een Internet tablet heeft, met een 3G simkaart zit u op gebied van snelheid, prestaties en veelzijdigheid altijd goed.

Laten we de voordelen van het gebruik van een 3G simkaart via een 3G abonnement of 3G prepaid even voor u op een rijtje zetten:

  • – Via een 3G simkaart beschikt u over een beter bereik en over een snellere 3G Internet connectie. Van 144 kilobits per seconde tot in sommige gevallen zelfs 3 MB per seconde. De technologie in uw 3G simkaart steunt op innovaties in draadloze technologie waardoor een verbeterde mobiele ervaring op uw mobiele telefoon, Internet ipad of Internet tablet kan worden aangeboden.
  • – Daarnaast zult u ook merken dat u via een 3G abonnement of 3G prepaid met bijhorende 3G simkaart zult kunnen gebruik maken van applicaties die meer bandwijdte gebruiken zoals video’s, Internettoegang en zelfs videoconferenties.
  • – Een standaard 3G Internet ipad, Internet tablet of mobiele telefoon is ook een bron van mogelijkheden zoals draadloze geluidsmogelijkheden, draadloze video’s, een camera, muziekspeler, kaartpoorten en nog vele andere zaken.

Kortom een 3G simkaart met een 3G prepaid of een 3G abonnement is snel, heeft een superieur bereik en is in staat om via een GPRS netwerk te functioneren als u zich niet in een 3G gebied bevindt. U hebt via een 3G Internet ipad of Internet tablet bovendien toegang tot ontelbare applicaties die u niet op andere netwerken zult hebben.Wat is de goedkoopste 3G Simkaart?