Tele2 profiteert van sim only simkaart

simonly

Het van oorsprong Zweedse bedrijf Tele2 profiteert optimaal van het feit dat het sinds kort sim only abonnementen aanbiedt. Behalve de winst van deze nieuwe propositie heeft het aanbod van de iPhone SE ook een positieve invloed op de cijfers van de provider.
Tele2 Nederland heeft de afgelopen perioden flink geïnvesteerd in een eigen 4G-netwerk. Op het 3G-netwerk maakte de provider nog gebruik van de diensten van T -Mobile. Begin dit jaar introduceerde het bedrijf nieuwe bundels tot wel 24 GB mobiel internet. Dit heeft een zeer positief effect gehad op het aantal klanten, wat verdubbeld is in vergelijking met het eerste kwartaal van dit jaar.
Behalve het betere aanbod van de provider is ook het Tele2-netwerk een stuk beter geworden. Eind juni 2016 had Tele2 een totaal aantal mobiele gebruikers van 932.000. Met de huidige groei waarin de provider zich bevindt wordt er verwacht eind van dit jaar of begin volgend jaar door de 1 miljoen klanten te gaan.

Sim only populairder dan ooit
Tele2 profiteert vooral van de nieuwe sim only propositie. Net zoals bij alle andere aanbieders is sim only een groeiende trend. Al meer dan een jaar is sim only ook populairder dan prepaid en abonnementen in combinatie met een telefoon. Lagere kosten en langer gebruik van huidige telefoons zijn de voornaamste redenen van de stijging in populariteit. Ook het los kopen van mobiele telefoons gebeurt steeds vaker. Om de goedkoopste sim only abonnementen te vinden kan je sim only vergelijken op EasySwitch.nl. Met behulp van filters kan je aangeven wat voor kenmerken je belangrijk vindt in je abonnement. Kies je voor veel belminuten en sms’jes of wil je juist erg veel MB’s mobiel internet?
Een voordeel van sim only abonnementen is dat je bij sommige providers ook kunt kiezen voor een maandcontract. Op deze manier ben je flexibeler dan ooit, bijvoorbeeld als het netwerk toch niet zo stabiel is in jouw woonplaats. Ook is het erg eenvoudig om bij sim only abonnementen van bundelgrootte te wisselen, vaak wel alleen naar een uitgebreider pakket. Je kunt op Overstappen.nl sim only vergelijken vanaf maar 3 euro per maand! Vergelijk direct alle sim only abonnementen en stap eenvoudig over naar een goedkoper telefoonabonnement.