Prepaid simkaarten

simonly

Veel mensen hebben tegenwoordig een abonnement of een sim-only abonnement. Terwijl vroeger iedereen in het begin van de mobiele telefonie een prepaid simkaart had. De vraag die nu rest is: waarom is iedereen overgestapt en niet gewoon gebleven bij de prepaid simkaart? Het antwoord hierop is simpel: de toestellen lijken goedkoper wanneer er een abonnement wordt afgesloten. In dit artikel weerleggen wij dit en leest u meer over de voordelen van een prepaid simkaart.

Een abonnement is niet goedkoper

Zoals u hierboven kunt lezen denken veel mensen dat een abonnement een stuk goedkoper is dan een losse prepaid simkaart. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien zo, maar dit is niet het geval. Bij een abonnement betaalt u namelijk elke maand hoge kosten voor het toestel en daarbij komen nog eens de kosten voor het gebruik van mobiel internet. Uiteindelijk bent u dus geen cent goedkoper uit dan wanneer u het toestel koopt en u er een prepaid simkaart  in stopt.

Flexibeler met een prepaid simkaart

Een prepaid simkaart kent ook nog een aantal voordelen ten opzichte van een abonnement. U zit namelijk nergens aan vast. Wanneer u een abonnement heeft afgesloten en u erachter komt na drie maanden dat dit naar u zin is, heeft u een probleem. Het abonnement is namelijk niet op te zeggen. Bij een prepaid simkaart is dit niet het geval, u kunt namelijk ten alle tijden overstappen. U heeft dus geen verplichtingen bij een prepaid simkaart, iets wat een groot voordeel is.

Vergelijk verschillende providers

Bent u geïnteresseerd in het gebruiken van een prepaid simkaart? Vergelijkt u dan eens de verschillende providers die er zijn! Elke provider heeft namelijk andere tarieven. Het is handig om eerst eens te kijken waaraan u behoefte heeft. Gebruikt u veel internet? Zoekt u dan hier ook specifiek op, hier kunt u een hoop geld mee besparen!