Iphone 7 met abonnement vergelijken

iphone 7

Het is weer zover, rijen voor de winkel, mensen wekenlang aan het vergelijken en fans die niet kunnen wachten op de nieuwste Iphone, De Ihone 7 is net uit en de website staan alweer vol met reviews en vergelijkingsartikelen. Ook wij namen de Iphone 7 plus met abonnement onder de loep. Wat zijn de verschillen, en waar kan je voordeel behalen?

De nieuwste Iphone

Het paradepaardje van Apple is dit jaar de nieuwe Iphone 7, niet alleen omdat deze nieuw is, maar ook omdat er weer volop nieuwe specificaties zijn. Dan hebben we het voornamelijk over de camera van deze smartphone, de beeldkwaliteit is ongekend volgens onze reviews en de vergelijkingen met de nieuwste Samsung smartphone. Het gaat hierbij niet alleen om de kwaliteit van de foto’s, ook de kwaliteit van de videocamera is een stuk beter geworden in vergelijking met voorgaande versies.

Toestel ook los te koop

Hoewel de aanbiedingen met een abonnement erg aanlokkelijk zijn, is het voor sommige mensen toch handiger om een los toestel te komen. Soms zit je nog vast aan een abonnement of ben je goedkoper uit met een simonly, daar ben je natuurlijk geheel vrij in. Wel kunnen wij de Iphone 7 met een abonnement aanraden omdat het op de lange termijn simpelweg goedkoper is. Als je kiest voor een jaar abonnement kan je volgend jaar alweer de nieuwste editie van de Iphone uitkiezen. Als je kiest voor een tweejarig abonnement ben je nog wat goedkoper uit natuurlijk.