iOcean X7 Smartphone

iOcean

Een snelle smartphone en dat voor een budgetprijs? Dan kom je al vrij snel uit bij de iOcean smartphone. Deze iOcean X7 smartphone heeft een HD scherm en werkt met een quad-core processor voor de beste prestaties. Zonder enkel probleem kun je hiermee alle populaire Android applicaties installeren en gebruiken. Verder is het een dual sim telefoon. Je kunt daarom altijd bereikbaar zijn op twee verschillende telefoonnummers. De smartphone wordt simlock vrij geleverd.

Het scherm en de prestaties

Op het scherm is niet bezuinigd. Dit 5 inch grote scherm is een HD scherm en werkt met IPS/LTPS techniek. Dit alles voor een natuurlijke weergave van foto’s, video’s. De Mediatek MT6582 chipset quad-core processor is razendsnel. Meerdere apps kun je daarmee met gemak gebruiken op hetzelfde moment. Deze iOcean X7 bezit 1GB aan werkgeheugen. Daarmee is de telefoon vrij snel.

De opslag van de X7 is ook redelijk. In totaal is er 4GB aan geheugen beschikbaar. Niet veel dus, maar dit is gemakkelijk uit te breiden door een micro SD kaart te bestellen. Tot maximaal 32 is de telefoon uit te breiden. De smartphone maakt gebruik van Android 4.2.1 Jellybean.

Design

Het design van de telefoon ziet er simpel en daardoor stijlvol uit. De telefoon is lekker licht en smal en past daardoor prima in je broekzak. Een moderne look en toch handig in gebruik!