Cadeau bij je abbonement

nieuwe mobiel

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende providers en abonnementen waar je uit kunt kiezen, wellicht zie je net als ons door de bomen het bos niet meer. Het uitgebreide aanbod geeft je als consument echter wel een sterke positie, de providers doen er als aan om jou binnen te halen als klant. Wij hebben daarom een website voor je gevonden waar je altijd voordelige telefoon abonnementen kunt vinden waar je ook nog een gratis product bij krijgt, je kunt kiezen uit verschillende gadgets zoals een tablet, een spelcomputer of een laptop bijvoorbeeld. Je zou bijna gek zijn als je dit niet doet!

logo tlca

De meest populaire keus

Er zijn veel verschillende gadgets die worden aangeboden als je een abonnement mag uitkiezen. De meest populaire keus blijft toch wel de gratis ipad bij een abonnement, op de tweede plaats volgt de gratis laptop omdat dit voor de meeste mensen ook wel erg praktisch is. Onder jongeren is het ook nog altijd mooi als je een gratis Xbox of Playstation kunt krijgen!

Zelf een abonnement samenstellen

Bij een aantal providers is het ook mogelijk om een abonnement geheel op maat samen te stellen. Dan kies je zelf hoeveel belminuten je hebt, je internetbundel en het cadeau dat je er bij wil hebben. Dan ben je gelijk helemaal klaar voor de komende tijd, bekijk het allemaal vandaag nog op de Telecom aanbiedingen website!